WOLFDOG: Díky za skvostný rok 2023, co nás čeká v roce 2024?

Rok 2023 byl pro nás opravdu nezapomenutelný! Díky našim skvělým zákazníkům a fanouškům jsme dosáhli významných milníků a rádi bychom s vámi zhodnotili úspěchy a poděkovali za vaši nekonečnou podporu.

Historicky první trička a balzámy na tlapky našich nejlepších přátel - vlčáků, se staly hitem tohoto roku. A co víc, spuštění e-shopu nám otevřelo cestu ke sdílení naší lásky k přírodě a vášně pro kvalitní módu s celým světem. Ano, zájem o naše produkty překročil již i hranice České republiky.

Vaše nadšené reakce a podpora nás neustále motivují. Každý dotaz na nový produkt nebo pochvala za kvalitu triček nám ukazuje, že jdeme správným směrem. Díky vám se stáváme lepšími a silnějšími.

A co nás čeká v roce 2024?

Připravujeme pro vás spousty novinek! Plánujeme rozšíření naší nabídky o mikiny, kšiltovky a další stylové kousky. A co je nejvíc? Odpovíme na vaše přání a co nejdříve do nabídky zařadíme i dámské střihy. Otevřeme možnost nákupu i pro zákazníky ze zahraničí. Ale ani to není vše – chystáme pro vás soutěže a překvapení, která vás určitě potěší.

Věřte nám, značka WOLFDOG se v roce 2024 zase posune o krok dál. Zůstaneme věrní našim hodnotám kvality a vášně pro přírodu. Těšíme se na společné dobrodružství!

Přejeme vám krásné závěrečné dny roku 2023, plné radosti a očekávání. A do roku 2024 vám posíláme přání plné zdraví, štěstí a úspěchů!

Díky, že s námi jste.